AGENDA & TICKETS

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Onbereikbare Liefde @Gerrit Rietveld Paviljoen

15-12-2022

Speciaal voor de opening van de expositie 'Onbereikbare Liefde' in het prachtige Gerrit Rietveld Paviljoen, heeft danser Joley Groeizaam een korte solo performance vormgegeven voorafgaand aan zijn dansfilm. Hierdoor krijgt het publiek de unieke mogelijkheid vanuit een fysieke performance een dansfilm in getrokken te worden.


Meer info

Comedy à la Thjum

27-01-2023

Het is weer tijd voor de eerste comedy show Comedy à la Thjum van dit jaar! De comedyshows worden ingevuld door twee professionals, een talent en een knallende headliner. Kaarten zijn beperkt beschikbaar, dus wees snel!

De line-up van deze editie:
FINN VISSER
THOMAS VAN DER HULST
ROBIN STOFKOPER
JANNEKE DE BIJL
HANS GOMMER [MC]

Zaal open vanaf: 20:00
Aanvang show: 20:30

9,50

Koop tickets

Comedy à la Thjum

24-03-2023

Het is tijd voor Comedy à la Thjum van dit jaar! De comedyshows worden ingevuld door twee professionals, een talent en een knallende headliner.

Kaarten zijn beperkt beschikbaar, dus wees snel!

10,50

Koop tickets

FLUOR x KOSMIK: Ciao Lucifer

20-04-2023

Op Good News besluit indiepop-duo Ciao Lucifer dat het de hoogste tijd is om hun mannelijkheid te accepteren. Middelbare-schoolvrienden Marnix Dorrestein en Willem Wits zingen “It’s too late to die young”, maar ze willen wel op hun eigen manier volwassen worden.

>> Lees meer

13,50

Koop tickets

Ticketinformatie

Ticket koop je bij ons veilig en snel online. Als er nog kaarten over zijn, dan kan je die ook op locatie kopen.

Online ticketverkoop

Op onze website kun je 24 uur per dag tickets kopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.  Tickets kun je tot een uur voor aanvang van de voorstelling of productie online kopen (tenzij deze eerder is uitverkocht).

100% Pin

Voor jouw en onze veiligheid, kun je aan onze kassa alleen met pin betalen. Contant geld accepteren we niet.

KOSMIK vertoont de mooiste theatervoorstellingen, films en docuspecials.

PROJECTEN

Als initiator of producent faciliteren wij interessante producties en samenwerkingen. Hieronder vind je een opsomming van die verschillende projecten.

PARTNERS