AGENDA & TICKETS

KOSMIK is zowel een Productiehuis als Cultuurpodium. Wij werken wij naast onze bruisende culturele programmering, ook aan uiteenlopende projecten. Hieronder vind je een overzicht van onze agenda.

Wij houden ons bij alle onderdelen van het programma aan de geldende coronaregels. Vanaf 25 september heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

KLUB KOSMIK // TYPHOON – Mentale & fysieke weerbaarheid

14 oktober 2021

De muziekindustrie is topsport. Altijd sta je aan en wordt er veel van je verwacht. Daar kan Typhoon je alles over vertellen. Daarom zijn wij zeer verheugd dat Typhoon deze sessie zijn ervaringen rondom mentale en fysieke gezondheid met ons komt delen. Hoe blijf je in vorm? Niet alleen je biceps, maar ook in je hoofd. Hoe zorg je dat de creativiteit met je werkt? In plaats van tegen je.

Wat is hiervoor nodig? En hoe zorg je dat je in deze industrie kan blijven rollen. Dit en meer in deze te gekke sessie met Typhoon.

Let op: aanmelden verplicht en er is beperkt plaats!
Foto: Marie Broeckman

Tijd: 20:00

0,00

KLUB KOSMIK // Social Game

28 oktober 2021

Het is weer tijd voor de masterclass KLUB KOSMIK. De masterclass voor producers, rappers en overige artiesten die zich willen ontwikkelen in de muziekindustrie. Deze editie is met social media godin Melanie Esther.

Zij voorzag artiesten als Typhoon en Blanks van een goede online branding en is regelmatige te vinden in panels over profilering.
Ben jij benieuwd naar de ins en outs rondom de social game? Meld je dan snel aan voor deze bijzondere sessie met Melanie Esther!

Aanvang: 20:00

0,00

Comedy à la Thjum

29 oktober 2021

Het is weer tijd voor de laagdrempelige comedy show Comedy à la Thjum! De comedyshows worden ingevuld door twee professionals, een talent en een knallende headliner. Kaarten zijn beperkt beschikbaar, dus wees snel!

De knallende line-up voor deze editie is:
PETER KLUPPELS
HIDDE VAN GESTEL
JAN VAN HOUWELINGEN [talentspot]
THJUM ARTS [headliner]

Bar open vanaf: 19:30
Aanvang show: 20:30

8,50

Ticketinformatie

Ticket koop je bij ons veilig en snel online. Als er nog kaarten over zijn, dan kan je die ook op locatie kopen.

Online ticketverkoop

Op onze website kun je 24 uur per dag tickets kopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.  Tickets kun je tot een uur voor aanvang van de (theater)voorstelling of productie online kopen (tenzij deze eerder is uitverkocht).

100% Pin

Voor jouw en onze veiligheid, kun je aan onze kassa alleen met pin betalen. Contant geld accepteren we niet.

KOSMIK vertoont de mooiste theatervoorstellingen, film en docuspecials.
Gratis te zien met je We Are Public-pas. Klik hier voor de actuele agenda!

PROJECTEN

Als initiator of producent faciliteren wij interessante producties en samenwerkingen. Hieronder vind je een opsomming van die verschillende projecten.