AGENDA & TICKETS

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Comedy à la Thjum

23 september 2022

Het is weer tijd voor Comedy à la Thjum! Dit keer met Hidde van Gestel, Mark Waumans en Lotte Velvet!

8,50

Koop tickets

Club No Man’s Land

28-09-2022

Tijdens deze avond bespreken we de ins en outs van het releaseproces. Hoe zorg je dat je muziek overal online komt? En wat is hierin de beste keuze? De panelgasten van deze avond zijn: Diggy Dex, Paul Ankersmit, Rens Weijenborg, Ginger en Lukie Stalenhoef.

> Lees meer


Reserveer gratis

Flint x KOSMIK // Art of Lines

15-10-2022

Professionele hiphop makers presenteren solo's op beelden van VJ Liza Renée en een sounddesign en beats van producer MaxxLevel in een indrukwekkend decor gebaseerd op de werken van Mondriaan.

> Lees meer


Koop tickets

Thijs Boontjes

20-10-2022

Zanger en entertainer pur sang Thijs Boontjes maakt Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog; doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Nederlandstalige oorwurmpop met karakter, dankzij Boontjes’ scherpe pen en niet te vergeten zijn dans- en showorkest bestaande uit de crème de la crème van de vaderlandse popmuziek.

> Lees meer

17,50

Koop tickets

Comedy à la Thjum

28-10-2022

Het is weer tijd voor de eerste comedy show Comedy à la Thjum van dit jaar! De comedyshows worden ingevuld door twee professionals, een talent en een knallende headliner. Meer info volgt snel!

8,50

Koop tickets

MINKA & Roos Blufpand

17-11-2022

MINKA zorgt voor tintelfrisse Nederlandstalige electropop op het podium, met een vrolijke rock’n roll vibe. Als voorprogramma staat Roos Blufpand op het podium, met heerlijke dansbare reggaeton beats, bubbly vibes, EDM hooks en diepe synths.

15,50

Koop tickets

Ticketinformatie

Ticket koop je bij ons veilig en snel online. Als er nog kaarten over zijn, dan kan je die ook op locatie kopen.

Online ticketverkoop

Op onze website kun je 24 uur per dag tickets kopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.  Tickets kun je tot een uur voor aanvang van de voorstelling of productie online kopen (tenzij deze eerder is uitverkocht).

100% Pin

Voor jouw en onze veiligheid, kun je aan onze kassa alleen met pin betalen. Contant geld accepteren we niet.

KOSMIK vertoont de mooiste theatervoorstellingen, films en docuspecials.

PROJECTEN

Als initiator of producent faciliteren wij interessante producties en samenwerkingen. Hieronder vind je een opsomming van die verschillende projecten.

PARTNERS