AGENDA & TICKETS

Omdat KOSMIK zowel een Productiehuis als Cultuurpodium is, werken wij naast onze programmering ook aan verschillende projecten. Hieronder vind je een overzicht van onze agenda.

Kopje Suiker Amersfoort

Kopje Suiker – Kunstwandeling

KOSMIK ligt op een bijzonder knooppunt waar vele mensen passeren. Heel veel verschillende mensen. Jong of oud, nieuw in de stad, of juist al heel lang aanwezig, doeners, dromers, denkers en vrije geesten. Je vindt ze hier allemaal en juist die mensen maken en houden onze wijk inclusief en fris. Want hier kan je wonen in een sociale woning, een vrijstaande villa bezitten, maar het is ook de plek waar je kan filosoferen in het stadspark Elisabeth Groen of de hectiek van de stad kunt opzoeken. Onze wijk is ook de plek waar je binnen 100 meter Baklava, biologische melk, pizza en oliebollen kunt kopen. En als je iets verder fietst richting Schuilenburg zie je een kerk en moskee die worden gescheiden door een sloot en tegelijkertijd verbonden door een brug.

Zoveel verhalen en bijzondere plekken, maar waar tegelijkertijd de vraag speelt of we elkaar wel genoeg zien en horen? We wonen dan wel samen in deze wijk, maar kennen we elkaar eigenlijk wel echt? Wat verbindt ons met elkaar en wat hebben we gemeen?

Daarom vonden wij het tijd voor een Kopje Suiker.

Start de wandeling bij KOSMIK
Het startpunt is op het terrein van KOSMIK, heiligenbergerweg 144. Daar kan je een tasje ophalen, met daarin een boekje met de wandelroute. Veel plezier!

- De toegang is gratis, maar een donatie is altijd welkom.

VERDIEPING Expositie i.s.m. KAdE @ Elleboogkerk

Op 12, 13, 14 maart 2021 organiseren KOSMIK in samenwerking met KAdE een expositie door urban makers in de Elleboogkerk in Amersfoort.

Ticketinformatie

Ticket koop je bij ons veilig en snel online. Als er nog kaarten over zijn, dan kan je die ook op locatie kopen.

Online ticketverkoop

Op onze website kun je 24 uur per dag tickets kopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.  Tickets kun je tot een uur voor aanvang van de (theater)voorstelling of productie online kopen (tenzij deze eerder is uitverkocht).

100% Pin

Voor jouw en onze veiligheid, kun je aan onze kassa alleen met pin betalen. Contant geld accepteren we niet.

KOSMIK vertoont de mooiste theatervoorstellingen, film en docuspecials.
Gratis te zien met je We Are Public-pas. Klik hier voor de actuele agenda!

PROJECTEN

Als initiator of producent faciliteren wij interessante producties en samenwerkingen. Hieronder vind je een opsomming van die verschillende projecten.