Over Kosmik

KOSMIK is het culturele productiehuis van Amersfoort en omgeving voor actuele podiumkunsten. We hebben: een theater, flexplekken, tuinen, ateliers en een podium waar iedereen tegen een sociale prijs kan genieten van alle vormen van kunst. Van hiphop arts, jazz en moderne dans tot aan shared diners, comedy-nights en debatten.

Meestal werken we bij KOSMIK zelf, maar vaak ook op andere plekken in de stad bij partners of op andere inspirerende plekken. Partners waarmee wij samenwerken zijn o.a. theater De Lieve Vrouw, Fluor en Kunsthal KAdE.

Kosmik strekt uit!

Naast interessante producties en voorstelling zijn wij aanjager, matchmaker en creatief ontwikkelaar binnen onze stad. Wij zien onszelf als knooppunt tussen professionele makers, wijk- en stadbewoners en (culturele) instellingen. KOSMIK geeft een artistieke vertaling van vraagstukken die op wijkniveau, stedelijk of zelfs regionaal spelen.

KOSMIK richt zich op jonge professionele (hiphop) makers die hun talent willen ontwikkelen, innoveren en profileren. We bieden ze de kans om te experimenteren, te leren en zich te verbinden met de stad. In Amersfoort zijn er weinig plekken waar geëxperimenteerd kan worden. KOSMIK is die open plek waar alles mogelijk is. We geven de makers onze visie mee, om zich te verbinden aan een stad, een wijk en om zich te verhouden tot de omgeving en de tijd waarin ze leven.

Kosmik staat voor:

> Ruimte
> Ont-moeting
> Reflectie

Team

BESTUUR

Vacatures

Stage Marketing en Communicatie

Als stagiair marketing en communicatie ondersteun je onze communicatie- en marketingspecialist met de branding van het merk KOSMIK en de promotie van de culturele producties die op onze agenda staan.

Read More

Stage Productie

Als stagiair productie ondersteun je onze medewerk productie en verhuur met het voorbereiden, plannen en uitvoeren van de culturele producties van KOSMIK als ook de verhuuractiviteiten die in KOSMIK plaatsvinden.

Read More

MAKERS