Als stagiair marketing en communicatie ondersteun je onze communicatie- en marketingspecialist met de branding van het merk KOSMIK en de promotie van de culturele producties die op onze agenda staan.

Over KOSMIK
KOSMIK is het productiehuis in Amersfoort dat zich richt op talentontwikkeling, coaching en artistieke en zakelijke begeleiding van onafhankelijke podiumkunstenaars. Vaak met een affiniteit met de urban- en hiphopcultuur. KOSMIK biedt hen expertise aan op het gebied van productie, marketing en management. KOSMIK treedt daarbij op als matchmaker, aanjager, ontwikkelaar en vernieuwer.

In het productiehuis begeleidt KOSMIK makers in verschillende fasen van hun artistieke ontwikkeling: nieuwe makers die nog aan het begin van hun ontwikkeling staan, opkomende makers met een beloftevolle toekomst en makers met een grote werkpraktijk die nieuwe gebieden willen onderzoeken. Voor elke categorie biedt KOSMIK een passend artistiek traject aan.

Taken:

  • De agenda van de KOSMIK-website up-to-date houden.
  • Producties publiceren op publieke agenda’s.
  • Het schrijven van persberichten.
  • Ondersteunen bij het beheren van de social media-kanalen.
  • Het maken en beheren van content.
  • Ondersteunen bij het opmaken van de nieuwsbrief.
  • Het samen bedenken van toffe ideeën om onze marketing & communicatie te verbeteren.

Ons team bestaat uit een kleine vaste kern. De (artistiek) directeur, zakelijk leider, communicatie en marketingspecialist en een productie- en verhuurmedewerker. Het is een klein en gezellig team, wat ruimte biedt om af en toe ook buiten je standaard werkzaamheden taken op te pakken.

Functie-eisen
Je bent creatief, stressbestendig en hebt sterke sociale vaardigheden. Affiniteit met muziek en kunst is een pré. De stage kan zowel op MBO- als op HBO-niveau worden ingevuld en is voor minimaal 2 dagen per week. Onze vaste kantoordagen zijn op dinsdag en donderdag. Daarnaast zal je af en toe in de avonduren bij producties aanwezig moeten zijn. De eventuele overige tijd en taken kunnen zowel thuis als op ons flexkantoor worden doorgebracht. Start bij voorkeur vanaf 1 september 2022, maar een afwijkende periode is bespreekbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden een inspirerende, leerzame en leuke stage waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk kan je bij veel van onze activiteiten zelf aanwezig zijn.

Interesse?!
Heb je interesse in één van de twee stageplekken of zou je juist de beide stages willen combineren? Wat leuk! Stuur je CV met een korte motivatie (half A4) naar info@podiumkosmik.nl.